Velkommen til en levende restaurant i hjertet av Alta sentrum

Her skal du finne en behagelig avslappende atmosfære med innbydende matretter på menyen. Vi lar oss inspirere av nordisk og fransk kjøkken, med fokus på lokale råvarer. Vi har et godt utvalg av vin og øl.

Vår visjon er å være et tilbud for alle. Derfor tilbyr vi dagens middag til en god pris, så vel som tre- og femretters for de som ønsker det. Vi har også et variert utvalg retter til lunsj, som vi håper kan gi deg en liten høydare i hverdagen. Fra den store vedovnen på kjøkkenet kan du kjøpe med deg et nystekt steinovnsbakt brød.

Her kan du dra for å møte venner, kose deg med familien eller slappe av alene med noe godt å spise og drikke. Vi ønsker at du skal trives på Brasserie Nord og aller helst føle deg litt hjemme. Vi arrangerer gjerne en skikkelig aften for deg, enten det er firmafest eller med folk du har kjær.

Brasserie Nord eies og drives av kokk Olav Børtveit. Han har 15 års erfaring i yrket, og har jobbet med noen av de beste kokkene i landet. Han har jobbet på kjente restauranter som Haga, Kulinarisk Akademi, ORO og Emmas Drømmekjøkken. Sammen med faglig dyktige kokker og motiverte servitører ønsker de å gi akkurat deg en god matopplevelse.